Promocijom poduzetništva i obrta učenika OŠ

Uspješno završen projekt Promocijom poduzetništva i obrta učenika osnovnih škola do bolje pozicije na tržištu rada Ciljevi projekta: pridonijeti usklađivanju upisnih kvota u srednje škole sa stvarnim potrebama na tržištu rada, povećati zapošljivost i pridonijeti razvoju poduzetničke kulture u našem društvu.

Promocijom poduzetništva i obrta učenika OŠ

Poboljšanje kapaciteta Lokalnog partnerstva

Uspješno završen projekt Poboljšanje kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje, faza II Cilj projekta: doprinijeti ostvarenju ciljeva zapošljavanja, obrazovanja i smanjenje socijalne nejednakosti u Bjelovarsko – Bilogorskoj županiji

Poboljšanje kapaciteta Lokalnog partnerstva

Vlakom kreacije do bazena imaginacije

Uspješno završen projekt Vlakom kreacije do bazena imaginacije. Cilj projekta: razviti selektivne oblike turizma, te time doprinijeti ujednačenom regionalnom razvoju i gospodarskoj konkurentnosti općine Veliki Grđevac.

Vlakom kreacije do bazena imaginacije

Prezentacija programa “B Light”

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije poziva Vas na

PREZENTACIJU PROGRAMA ZA DODJELU BESPOVRATNIH POTPORA ZA PODUZETNIKE U OKVIRU

PROGRAMA PREKOGRANIČNE SURADNJE INTERREG V-A MAĐARSKA-HRVATSKA 2014.-2020. „B LIGHT“
I
POSLOVNE SUSRETE (B2B)
HRVATSKIH I MAĐARSKIH PODUZETNIKA

koji će se održati u okviru
21. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije,
10. studenoga 2018. godine (subota)
s početkom u 12,00 sati
u Gimnaziji I. Z. Dijankovečkog
Milislava Demerca 8, Križevci
.

Cilj ove prezentacije i poslovnih susreta poduzetnika je upoznati obrtnike i poduzetnike s područja Mađarske i Hrvatske o mogućnostima povezivanja, uspostavi gospodarske suradnje i koristi koje će im omogućiti natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska „B Light“. Sajam će obogatiti i posjet gospodarskih savjetnika akreditiranih pri stranim diplomatskim misijama koji će se održati u petak 09. studenoga 2018. godine dok će u subotu 10. studenoga 2018. godine u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije sajam posjetiti obrtnici i poduzetnici iz drugih županija Republike Hrvatske koji će tamo predstaviti obrtnicima i poduzetnicima iz Mađarske vlastita iskustva u provedbi projekata financiranih iz EU fondova te najveće izazove s kojima su se susreli.

Program „B Light“ pruža mogućnost poduzetnicima da ostvare bespovratnu potporu u iznosu do 135.000,00 EUR-a za ulaganja u modernizaciju i proširenje postojećeg poslovanja.

 

Svi zainteresirani poduzetnici svoje sudjelovanje mogu potvrditi na e-mail: tomislav.kovacic@pora.com.hr ili na broj telefona 048/621-978 zaključno do 07. studenoga 2018. godine.

IZBORNIK

DOGAĐANJA

DOGAĐANJA - August
M T W T F S S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
0
0
0
0

KORISNI LINKOVI

Strukturni i investicijski fondovi
Europska komisija
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije
Ministarstvo gospodarstva
Smjernice
Bbz
Drustvo
Strip